Opgelet! SPW Kameleon ziet er deze zomer anders uit dan andere jaren. Meer informatie hieronder.

Onze zomervakantie is ook jullie zomervakantie! 

Ondanks de maatregelen die we moeten nemen zijn we heel blij dat we alsnog leuke activiteiten kunnen voorzien voor de kinderen.
Dit doen we in 2 bubbels per week van max. 42 kinderen.

Dit jaar is er ook maar vier weken speelpleinwerking i.p.v. zes weken. Een speelpleindag start om 13u30 en duurt tot 17u00. Er is vooropvang mogelijk vanaf 13u00 en na opvang tot 17u30.
In deze vier weken voorzien we activiteiten voor de biebels (2015-2017), gabbers (2012-2014) en de tieners (2009-2011). Dit jaar voorzien wij geen activiteiten voor de toppers (2005-2008), omdat er hiervoor strengere maatregelen gelden die het moeilijker maken om onze werking veilig te laten verlopen.

Hoe je kan inschrijven en de verdeling van de weken vind je hieronder

LOCATIE (NIEUW!)

Al onze activiteiten gaan vanaf dit jaar door in BASISSCHOOL HERX
(Dr. Vanweddingenlaan 10). Er zal voor elke groep een aparte ingang voorzien zijn die duidelijk aangegeven is. En een monitor wijst je steeds de weg.

THEMA’S

Ook voor deze vier weken voorzien wij een thema per week.

(! We zijn niet geopend op feestdagen (21 juli). Uitzonderlijk sluiten we onze deuren wegens te warm. Dit wordt altijd op tijd meegedeeld via facebook.)

ONLINE INSCHRIJVEN & DOCUMENTEN

NIEUW: Je kan voorinschrijven via www.vrijetijdherkdestad.be. Wij vragen jou om zoveel mogelijk op voorhand in te schrijven. Er zijn 12 plaatsen per bubbel beschikbaar om ter plaatse in te schrijven.

Verder vragen we ook even om na de online voorinschrijving de gegevens van uw kind(eren) in te vullen via deze link. Zo hebben wij alle medische informatie die we nodig hebben van uw kind(eren). Vult u deze liever in op papier, dan kan dat steeds via onderstaand document (Medische Fiche 2020).

Hieronder vind je alvast de overige documenten die je ingevuld moet afgeven op de eerste pleindag!
Download de Speelregels van Speelpleinwerking Kameleon!
Download de medische fiche 2020!

De prijs voor een speelpleinweek? 

Als je je inschrijft om naar speelpleinwerking te komen, dan sta je ingeschreven voor een volledige week. Deze week kost je 12,50 euro per kind en betaal je meteen bij inschrijving via overschrijving. Voor deze prijs is uw kind verzekerd en krijgt het een vieruurtje (drankje + koek / fruit).
Terugbetalingen kunnen enkel gedaan worden met een ziektebriefje.

Indien u echter toch kiest voor een inschrijving ter plaatse, dan kan dit enkel d.m.v. een coronabonnement voor 5 pleindagen. Dit kost 12,5 euro en betaalt u gepast op de eerste dag van inschrijving. Op die manier ontvangen wij maar eenmalig cash geld en kunnen wij de veiligheid garanderen.

Dit jaar kan je geen gebruik maken van het kabonnement. Maar indien u er nog in bezit heeft, kan u deze volgende zomer opnieuw gebruiken.

Coronamaatregelen voor de ouders

Wij nemen dit jaar extra maatregelen i.v.m. de veiligheid en hygiëne van de kinderen.

  • Er worden meer momenten voorzien om onze handen te wassen en te ontsmetten. (bij het toekomen en verlaten van de speelpleinwerking, voor en na het vieruurtje, voor en na elk toiletbezoek…)
  • Elke bubbel heeft zijn eigen buiten- en binnenspeelruimte. We spelen zoveel mogelijk buiten in de frisse lucht.
  • Wij verluchten en ontsmetten dagelijks de gebruikte lokalen en materialen.

Maar in deze bizarre periode vragen wij ook uw hulp. Dit om de veiligheid van iedereen te garanderen, zodat we er samen een leuke speelplein zomer van kunnen maken.

  • Vertoont uw kind ziektesymptomen? Laat uw kind dan thuis en breng ons op de hoogte. Ook wanneer je kind ziek is geweest tot 5 dagen voor de activiteit, laat je dit nog thuis om eventuele verspreiding te vermijden.
  • Indien uw kin(eren) positief testen voor Covid-19 vragen wij u onmiddellijk contact op te nemen met ons. Zo kunnen wij meteen reageren en een verdere verspreiding tegen gaan.
  • Hou afstand bij het inschrijven en ophalen van uw kind. Hierbij houdt u ook rekening met de verschillende ingangen per bubbel en de wachtzones. Deze zijn aangeduid en een monitor zal u ook steeds de weg wijzen. Draag bij voorkeur ook een mondmasker.
  • Wees steeds bereikbaar. Zo kunnen wij u meteen verwittigen moest uw kind(eren) ziek worden. Geef daarom bij het inschrijven meerdere contactpersonen op.
  • Geef uw kind(eren) een hervulbare drinkbus mee. Wij voorzien zelf een vieruurtje (drankje + koek/fruit), maar zo kunnen ze tijdens de activiteit steeds voldoende drinken.

 

Hopelijk hebben jullie er al zin in want wij staan al te popelen om jullie te ontvangen!
Tot dan!