Kern

Charlot Vanwetswinkel/ 23 jaar: Leerkracht lager onderwijs en hoofdanimator. Charlot is de algemene voorzitter en zal dus vaak vlinderen tussen de verschillende groepen. Wanneer ze niet op speelplein staat, is ze ergens op één of andere Kazou-bus terug te vinden.

Carl Bex/ 25 jaar: De computerwizzard en graficus van ons team. Hij zit al 10 jaar in het vak en is dus een echte original! Hem zal je vooral zien spelen met de tieners en toppers.

Femke Nijs/ 23 jaar: Hoofdanimator en student lerarenopleiding. Als kunstleerkracht in spé is zij de creatieve denktank van het team. Werkt ook vaak met kleuters en jonge kinderen. Haar zal je dus vaak bij de Biebels terugvinden!

Eline Sohl/ 20 jaar: Niet alleen een animator, maar ook onze boekhouder. Eline is een echte duizendpoot en speelt graag met alle leeftijden. Haar zal je ook zien vlinderen tussen verschillende groepen.

Animatoren:

Lauren Meybosch/ 22 jaar: Full-time orthopedagoge en hoofdanimator. Ook Lauren is een vast gezicht op ons plein. Al haar ervaring deelt ze graag met ons team!

Fenne Leenen/ 19 jaar: kleuterjuf in spé. Fenne heeft een groot hart voor (jonge) kinderen en zal dus ook vooral bij de Biebels terug te vinden zijn. Bij haar zijn traantjes snel gedroogd!

Liesl Leenen/ 21 jaar: Liesl is de rustigste animator van ons hele plein en kan ieder kind kalmeren. Maar pas op, maak haar zeker niet kwaad. Als logopedist in spé weet Liesl haar stem goed te gebruiken.

Lena Devroo/ 20 jaar: Student sociale readaptatie wetenschappen. Lena is een enorme duizendpoot die met alle leeftijden goed overweg kan. Ook haar zal je wel eens in elke groep zien spelen!

Jolien Lavigne/ 20 jaar: Jolien is iemand die haar rijke fantasie zeker gebruikt om out of the box te denken. Originele spelletjes bedenken is dan ook haar specialiteit!

Hannelore Breesch/ 18 jaar: Als kinderverzorgster in spé heeft Hannelore al veel praktijkervaring. Ze speelt het liefst met de Biebels, waar je haar dan ook vaak zal terugvinden. Elke dag staat Hannelore met een glimlach op ons plein!

Gitte Nijs/ 17 jaar: Als ‘nieuwere’ animator is Gitte een grote meerwaarde voor ons team. Met haar chille, maar verantwoordelijke houding, is ze bevriend met elk kind op ons plein. Ze kan alleen niet goed samenwerken met haar zus, Femke Nijs.

Mika Hardy/ 17 jaar: Ook Mika is een ‘nieuwere’ animator, maar daarom zeker niet minderwaardig! Als Mika niet aan het zingen of dansen is, heeft hij ergens in een hoekje de slappe lach. Absoluut het zonnetje van ons team!

Jaron Dirickx/ 21 jaar: Als één van de weinige mannen van ons team, moet Jaron de mannelijkheid van het speelplein verdedigen. Hem zal je dus vooral stoer zien doen bij de tieners of toppers.

Fienne Nitelet/ 20 jaar: Als kinderverzorgster in spé heeft ook Fienne veel praktijkervaring. Tijdens het schooljaar kan je haar ook vinden op ‘scouts Akabe’, waar ze ook leidster is. Fienne heeft dus een echt hart voor kinderen!

Marlo Vertessen/ 20 jaar: Ook Marlo is één van de weinige mannen van ons team. Marlo is een bakker in spé die buiten koekjes bakken ook een groot hart heeft voor kinderen. Niemand in ons team is positiever ingesteld dan Marlo!

Marie Bervoets/ 22 jaar: als afgestudeerd vroedvrouw is Marie niet meer zo actief op ons speelplein. Toch, wanneer ze een gaatje vindt tussen de geboortes door, zal ze ons altijd een handje komen helpen. Marie is recht voor de raap en zal altijd zeggen waar het op staat.

Jolene Hardy/ 22 jaar: ook Jolene is een creatieve duizendpoot. Haar persoonlijkheid is even fel als de kleur van haar haar. Ook zij gebruikt haar creativiteit vaak om originele spelletjes te maken te bedenken!

Amber Polleunis/ 18 jaar: Amber is een rustige animator met een hart van goud. Elke dag komt ze maar liefst helemaal van Kortessem naar Herk om ons te helpen. Dedication!

Jinte Meybosch/ 18 jaar:  Jinte is de kleine zus van Lauren en heeft dankzij haar zus al een grote voorsprong. Jinte kwam als kind al naar ons speelplein en is helemaal doorgegroeid tot volwaardige animator. Jinte kent de werking van speelpleinwerking Kameleon dan ook helemaal vanbinnen en vanbuiten.

Robby Smets/ 17 jaar: Robby is een echte kerel met een hart van goud. Robby heeft bakken geduld en zal niet snel kwaad te krijgen zijn. Hij is een echte topper bij de tieners en toppers. Hij is niet vies van een waterpistoolgevechtje, hier en daar.

Sarah Hendrix/ 17 jaar: Sarah is een rustige animator, die alle leeftijden met gemak aankan. Zij heeft zich als ‘nieuwe’ animator al bewezen als een heel flexibele animator die overal klaarstaat waar het moet. Sarah is de lijm van ons team.

Lotte Curinckx/ 17 jaar:  Ook Lotte staat iedere dag klaar met een grote glimlach. Ook zij is een ‘nieuwe’ animator, maar aan ervaring geen gebrek! Als danseres werkt ze namelijk vaak met kinderen. Als je iemand luid hoort lachen in de gangen, dan is het waarschijnlijk Lotte.

Mariet Bertels/ 18 jaar:  Mariet is een telg van de Bertels-familie. De Bertels familie zijn de oorspronkelijke oprichters van ons speelplein. Ons plein is haar dan ook met de paplepel meegegeven. Mariet heeft buiten een hart voor kinderen, ook een passie voor reizen. Haar buitenlandse ervaring gebruikt ze graag op ons plein.