Kern

Charlot Vanwetswinkel – 24 jaar:

 

 

Leerkracht lager onderwijs en hoofdanimator. Charlot is de algemene voorzitter en zal dus vaak vlinderen tussen de verschillende groepen. Wanneer ze niet op speelplein staat, is ze ergens op één of andere Kazou-bus terug te vinden.

Carl Bex  – 26 jaar:

 

 

De computerwizzard en graficus van ons team. Hij zit al 10 jaar in het vak en is dus een echte original! Hem zal je vooral zien spelen met de tieners en toppers.

Eline Sohl – 21 jaar:

 

 

Niet alleen een animator, maar ook onze boekhouder. Eline is een echte duizendpoot en speelt graag met alle leeftijden. Haar zal je ook zien vlinderen tussen verschillende groepen.

Lena Devroo – 21 jaar:

 

 

Studente sociale readaptatie wetenschappen. Lena vormt sinds dit jaar een meerwaarde in onze kerngroep. Ze is een enorme duizendpoot die met alle leeftijden goed overweg kan. Ook haar zal je wel eens in elke groep zien spelen!

Mika Hardy – 18 jaar:

 

 

Ook Mika is sinds dit jaar een nieuw bestuurslid. Als hij niet aan het zingen of dansen is, vind je hem vast ergens in een hoekje met de slappe lach. Absoluut het zonnetje van ons team!

Animatoren

Femke Nijs – 24 jaar:

 

 

Hoofdanimator en student lerarenopleiding. Als kunstleerkracht in spé is zij de creatieve denktank van het team. Werkt ook vaak met kleuters en jonge kinderen. Haar zal je dus vaak bij de Biebels terugvinden!

Liesl Leenen – 22 jaar:

 

 

Liesl is de rustigste animator van ons hele plein en kan ieder kind kalmeren. Maar pas op, maak haar zeker niet kwaad. Als logopedist in spé weet Liesl haar stem goed te gebruiken.

Jaron Dirickx – 22 jaar:

 

 

Als één van de weinige mannen van ons team, moet Jaron de mannelijkheid van het speelplein verdedigen. Hem zal je dus vooral stoer zien doen bij de tieners of toppers.

Jolien Lavigne – 21 jaar:

 

 

Jolien is iemand die haar rijke fantasie zeker gebruikt om out of the box te denken. Originele spelletjes bedenken is dan ook haar specialiteit!

Fienne Nitelet – 21 jaar:

 

 

Als studente graduaat orthopedagogie heeft ook Fienne veel praktijkervaring. Tijdens het schooljaar kan je haar ook vinden op ‘scouts Akabe’, waar ze ook leidster is. Verder geeft ze ook dansles en kleuterturnen. Fienne heeft dus een echt hart voor kinderen!

Marlo Vertessen – 21 jaar:

 

 

Ook Marlo is één van de weinige mannen van ons team. Hij zal altijd positief gezind zijn en zorgt voor een lach op het gezicht van elk kind.

Fenne Leenen – 20 jaar:

 

 

Met haar cursus hoofdanimator en als kleuterjuf in spé heeft Fenne een groot hart voor (jonge) kinderen. Je zal haar dus vooral bij de Biebels terugvinden. Haar creativiteit en fantasie zorgen voor een geslaagde dag!

Hannelore Breesch – 19 jaar:

 

 

Als kinderverzorgster in spé heeft Hannelore al veel praktijkervaring. Ze speelt het liefst met de Biebels, waar je haar dan ook vaak zal terugvinden. Elke dag staat Hannelore met een glimlach op ons plein!

Mariet Bertels – 19 jaar:

 

 

Mariet is een telg van de Bertels-familie. De Bertels familie zijn de oorspronkelijke oprichters van ons speelplein. Ons plein is haar dan ook met de paplepel meegegeven. Mariet heeft buiten een hart voor kinderen, ook een passie voor reizen. Haar buitenlandse ervaring gebruikt ze graag op ons plein.

Amber Polleunis – 18 jaar:

 

 

Amber is een rustige animator met een hart van goud. Elke dag komt ze maar liefst helemaal van Kortenaken met de bus naar Herk om ons te helpen. Dedication!

Gitte Nijs – 18 jaar:

 

 

Gitte heeft een chille, maar verantwoordelijke houding, waardoor ze bevriend is met elk kind op ons plein. Ze kan alleen niet goed samenwerken met haar zus, Femke Nijs.

Robby Smets – 18 jaar:

 

 

Robby is een echte kerel met een hart van goud. Robby heeft bakken geduld en zal niet snel kwaad te krijgen zijn. Hij is een echte topper bij de tieners en toppers. Hij is niet vies van een waterpistoolgevechtje, hier en daar.

Sarah Hendrix – 18 jaar:

 

 

Sarah is een rustige animator, die alle leeftijden met gemak aankan. Ze is een heel flexibele animator die overal klaarstaat waar het moet. Sarah is de lijm van ons team.

Lotte Curinckx – 18 jaar:

 

 

Ook Lotte staat iedere dag klaar met een grote glimlach. Ook bij haar geen gebrek aan enthousiasme. Als je iemand luid hoort lachen in de gangen, dan is het waarschijnlijk Lotte.

Elke Mas – 17 jaar:

 

Elke startte vorige zomer bij ons op speelpleinwerking. Als je wil dansen en zingen op een ‘fout’ carnavalsnummer moet je zeker bij haar zijn.

Paulien Rennies – 17 jaar:

 

 

Paulien heeft een groot hart voor kinderen. Door haar animatorcursus weet zij zich te behelpen in elke situatie. Ze kan bij elke groep zorgen voor een zeer leuke namiddag.

Amy Corthouts – 17 jaar:

 

Amy startte vorig jaar spontaan bij ons op speelplein omdat ze kinderen graag een leuke zomer wou bezorgen. Ze verdeelt haar tijd over ons speelplein en een speelplein in Genk. Dit toont aan dat ze er elke dag met veel liefde voor de kinderen staat.

Lisa Muñoz – 24 jaar:

 

Lisa begint deze zomer voor het eerst bij ons op speelpleinwerking, maar heeft al heel wat eerdere ervaringen binnen jeugdwerkingen.

Janne Ector – 16 jaar

 

Janne is een erg vlotte nieuwe animator. Ze neemt je helemaal mee in haar fantasierijke spelletjeswereld. Met haar heb je gegarandeerd veel speelpret.

Shinobi Coelmont – 18 jaar

 

Een enthousiaste nieuwe animator die met zijn creatieve ideën de leukste spelletjes maakt en ook graag meespeelt. Hij staat steeds open voor nieuwe spelen en ontdekt ze graag samen met jullie.