We merken dat er enkele vragen regelmatig terugkomen, dus geven we graag even een overzichtje. Vind je nog niet wat je zoekt? Geef ons dan gerust een seintje.

Hoe lang duurt de speelpleinzomer?
Wij zijn gedurende 6 weken elke werkdag open van 13u (start activiteiten om 13u30) tot 17u (na-opvang tot 17u30). We starten op 3 juli met onze spetterende startdag en sluiten af met een knallend slotfeest op 14 augustus.
We kiezen er bewust voor om geen volledige zomervakantie (8 weken) open te zijn en de laatste twee weken van augustus de deuren dicht te doen. We zijn namelijk allemaal vrijwilligers, allemaal jonge mensen. Na 6 weken spelen hebben ook wij een beetje nood aan rust. Veel van onze animatoren zitten nog met een vakantiejob, herexamens, festivals…

Hoeveel kost een speelpleindag?
1 dag kost 2,50 euro. De eerste dag dat je komt, rekenen wij ook een administratieve kost van 2,50 euro aan. Startdag en slotfeest kosten steeds 5 euro.
Daarnaast voorzien wij een abonnementsformule: ons Kabonnement. Hiermee kan je voor 20 euro 9 keer komen spelen (8 keer betalend, 1 keer gratis). Deze zijn ter plaatse beschikbaar vanaf de 2e dag (niet op startdag omwille van praktische redenen).

Moet ik mijn kind inschrijven?
Op voorhand is inschrijving niet mogelijk. Tijdens corona deden we dit wel, maar omwille van administratieve redenen hebben we besloten dit niet meer te doen.
Wat wel kan is op voorhand de medische fiche invullen (online of op papier de medische fiche en de speelregels mee te brengen op de eerste dag).