Speelpleinwerking Kameleon is een speelplein gesitueerd in Herk-de-Stad. Al sinds ’83 amuseren wij ons met Herkse kinderen (en ouders) in de zomervakantie.

Wij, SPW Kameleon, zijn een jonge en gemotiveerde vrijwillige animatorgroep van rond de 30 animatoren, die van elke pleindag een feest willen maken. Onze animatoren zijn tussen de 16 en 25 jaar oud. Aan ervaring en creativiteit is er dus geen gebrek. Door en met elkaar en met de kinderen bezig te zijn leren we elke dag.

We zijn een inclusief speelplein en streven ernaar om alle kinderen welkom te heten! We doen ons uiterste best om onze locatie hierop aan te passen.

Elk jaar wordt onze animatorengroep opgefrist met nieuwe animatoren met frisse ideeën, zij krijgen een basis opleiding animator! Daarnaast hebben we ook animatoren die een cursus animator of hoofdanimator gevolgd hebben vanuit de Vlaamse Dienst Speelpleinwerking of een andere werking.

Niet alleen zijn wij een animatorengroep, wij zijn ook een hechte vriendengroep. Dit zorgt voor extra veel sfeer. Ons zal je nooit zien treuren, wij staan altijd met een brede glimlach klaar!

Een kind brengt zijn vakantie niet door op het speelplein. We streven ernaar dat elk kind vakantie beleeft op het speelplein. Wij hopen dan ook om u snel te ontmoeten op ons speelplein.

Kei veel speelplein-groetjes van SPW Kameleon Herk-de-Stad