Kern

Eline Sohl

24 jaar

Eline is de algemeen verantwoordelijke. Ze is een echte duizendpoot en speelt graag met alle leeftijden. Haar zal je terugvinden op het secretariaat of zien vlinderen tussen de  verschillende groepen.

Fenne Leenen

23 jaar

Met haar cursus hoofdanimator en als kleuterjuf heeft Fenne een groot hart voor (jonge) kinderen. Je zal haar dus vooral bij de Biebels terugvinden. Haar creativiteit en fantasie zorgen voor een geslaagde dag!

Rabia Carkci

18 jaar

Rabia is altijd een vaste klant geweest binnen onze speelpleinwerking en startte 2 jaar geleden haar jaar als animator. Ze houdt vooral van dansen en plezier maken en staat altijd klaar voor een uitdaging. Daarom is ze ook lid van onze kern.

Estée Cleren

18 jaar

Estée is een energetische animator. Ze kan helemaal opgaan in het spelen met de kinderen! Ze vindt het leuk om bij alle groepen te staan, maar vooral bij onze kleintjes. Haar hobby is dansen, iets wat ze dan ook graag en veel met de kinderen doet! Ook zij is sinds vorige zomer lid van het kernteam.

Animatoren

Fienne Nitelet

24 jaar

Als studente jeugd- en gehandicaptenzorg en Vlaamse Gebarentaal heeft ook Fienne veel praktijkervaring. Tijdens het schooljaar kan je haar ook vinden op ‘Akabe scouts’, waar ze leidster is. Verder geeft ze ook dansles en kleuterturnen. Fienne heeft dus een echt hart voor kinderen!

Marlo Vertessen

24 jaar

Marlo is één van de weinige mannen van ons team. Hij zal altijd positief ingesteld en zorgt voor een lach op het gezicht van elk kind.

Mariet Bertels

21 jaar

Mariet is een telg van de Bertels-familie. De familie Bertels zijn de oorspronkelijke oprichters van ons speelplein. Ons plein is haar dan ook met de paplepel meegegeven. Mariet heeft buiten een hart voor kinderen, ook een passie voor reizen. Haar buitenlandse ervaring gebruikt ze graag op ons.

Sarah Hendrix

21 jaar

Sarah is een rustige animator, die alle leeftijden met gemak aankan. Ze is een heel flexibele animator die overal klaarstaat waar het moet. Sarah is de lijm van ons team.

Maryam Ahmed

18 jaar

Maryam is een zeer enthousiaste animator binnen onze werking. Ze heeft al-tijd energie over om nog iets extra te doen! Verscheidene uitdagingen vormen geen probleem. Maryam zal je niet zo vaak stil zien zitten, ze brengt altijd nieuwe ideëen voor!

Larissa Van Dingenen

18 jaar

Larissa is studente humane wetenschappen. Ze houdt van kindjes en wil ze een leuke tijd bezorgen. Ze is ook graag bezig met het verzinnen van spelletjes en activiteiten.

Luna Dubelloy

18 jaar

Luna is eveneens studente humane wetenschappen. Ze is altijd aan het lachen! Ze is geduldig en kan dus ook heel goed omgaan met kinderen van elke leeftijd!

Amira Maya Reckenbeil

18 jaar

Amira is een heel vrolijk meisje dat aan elke situatie een grappige draai kan geven. Ze bekijkt de wereld door een roze bril. Amira is een echt duracelkonijn, ze heeft veel energie en pompt deze graag in onze activiteiten! Je zal haar nooit slechtgezind of boos zien.

Yara Clenaerts

18 jaar

Yara is een hele spontane meid die snel het vertrouwen wint van alle kinderen. Ze is een echte kindervriend, met een groot hart voor de kleinsten. Ze maakt graag veel plezier, doet graag zot, maar is ook altijd heel verantwoordelijk.

Hasan Sharif Taha

17 jaar

Eén van onze nieuwste mannelijke aanwinsten van vorig jaar. Hij heeft al jaren ervaring op ons plein, want als kind was hij er elke zomer wel bij. Hij kan zichzelf helemaal terugvinden bij onze oudste groep. Hasan is een sportieve jongen, die graag voetbalt.

Dora Dooms

17 jaar

Ook Dora kan je sinds vorige zomer terugvinden bij ons. Ze volgde reeds een animatorcursus bij Kazou en heeft dus super veel kennis om zot te gaan doen. Aan optimisme geen gebrek bij haar.

Raihana Fakiri

17 jaar

Ook Raihana kon je vroeger bij ons al zien spelen. Al toen ze een klein kindje was kwam ze steeds naar Speelplein. Haar enthousiasme zal ze wel kunnen overbrengen naar de kinderen.

Luna Ballet

17 jaar

Luna is studente humane wetenschappen. Ze is enorm graag bezig met kindjes van alle leeftijden. Als ze niet aan het dansen is, vind je haar ergens op het plein het gekste van haarzelf te geven. Elk kindje kan bij haar terecht en ze luistert graag naar alle verhalen.

Jarno Dubelloy

17 jaar

Jarno is een rustige en rechtvaardige jongen. Hij is altijd vriendelijk en staat voor elke leeftijd klaar. Van knutselen, rustige spelletjes tot actieve loopspelen, je vindt hem overal.

Amber Alles

16 jaar

Amber speelt al sinds ze klein is volleybal. Ze is dus heel graag actief bezig met kinderen. Ook heeft zij een creatieve kant en zal ze dus altijd leuke spelletjes en knutselopdrachtjes verzinnen

Lore Vanduffel

16 jaar

Lore is een rustige animator. Voor de rustige spelletjes, knutselactiviteiten en showtjes kom je bij haar terecht. Ze wil liefst zoveel mogelijk kinderen een leuke zomer laten beleven, dus staat ze klaar voor alle leeftijden.

Jason Pantens

18 jaar

Jason is een zachte en lieve jongen. Hem zal je vooral bij onze biebeltjes tegenkomen. Met zijn kinderhartje probeert hij ze allemaal blij te maken.

Luca Rymen

16 jaar

Luca gaat haar eerste zomer starten bij ons. Ze houdt van uitdagingen en daarom gaat ze de kinderen uitdagen met leuke avontuurlijke spelletjes. Plezier is belangrijk voor speelplein en dat gaat ze zeker proberen te creëren.

Luna Flossie

16 jaar

Luna is een van de nieuwe animatoren van dit jaar. Ze is een echte bezige bij die bij mooi weer niet binnen te houden is. Ook houdt ze enorm van lachen en plezier maken wat natuurlijk heel belangrijk is op een pleindag.

Marthe Meeuws

16 jaar

Marthe is altijd goedgezind. Met haar rustig en geduldig karakter kan ze elk probleem aan. Sportiviteit is haar tweede naam, dus de kinderen zullen een geweldige zomer beleven met al haar avonturen.