Kern

Eline Sohl – 23 jaar

Eline is de algemeen verantwoordelijke en zal nog mee ondersteuning bieden voor de boekhouding. Ze is een echte duizendpoot en speelt graag met alle leeftijden. Haar zal je terugvinden op het secretariaat of zien vlinderen tussen de  verschillende groepen.

Lena Devroo – 23 jaar

Studente creatieve therapie. Lena vormt een meerwaarde in onze kerngroep. Ze is een enorme duizendpoot die met alle leeftijden goed overweg kan. Ook haar zal je wel eens in elke groep zien spelen!

Mika Hardy – 20 jaar

Mika is intussen een vaste aanwinst binnen het team en staat in voor de boekhouding. Als hij niet aan het zingen of dansen is, vind je hem vast ergens in een hoekje met de slappe lach. Absoluut het zonnetje van ons team!

Rabia Carkci – 17 jaar

Rabia is altijd een vaste klant geweest binnen onze speelpleinwerking en startte vorig jaar als animator. Ze houdt vooral van dansen en plezier maken en staat altijd klaar voor een uitdaging. Daarom is ze sinds deze zomer ook lid van onze kern.

Estée Cleren – 17 jaar

Estée is een rustige, maar tegelijk energetische animator. Ze kan helemaal opgaan in het spelen met de kinderen! Haar hobby is dansen, iets wat ze dan ook graag en veel met de kinderen doet! Ook zij is sinds deze zomer lid van het kernteam.

Animatoren

Charlot Vanwetswinkel – 26 jaar

Leerkracht lager onderwijs en hoofdanimator. Charlot zal deze zomer niet meer als algemeen verantwoordelijke aanwezig zijn, maar zal je wel nog eens zien passeren tijdens de zomerdagen.

Femke Nijs – 26 jaar

Studente vrije kunsten. Als afgestudeerde kunstleerkracht is zij de creatieve denktank van het team. Werkt ook vaak met kleuters en jonge kinderen. Haar zal je dus vaak bij de Biebels terugvinden!

Liesl Leenen – 24 jaar

Liesl is de rustigste animator van ons hele plein en kan ieder kind kalmeren. Maar pas op, maak haar zeker niet kwaad. Als logopedist weet Liesl haar stem goed te gebruiken.

Fienne Nitelet – 23 jaar

Als studente jeugd- en gehandicaptenzorg en Vlaamse Gebarentaal heeft ook Fienne veel praktijkervaring. Tijdens het schooljaar kan je haar ook vinden op ‘Akabe scouts’, waar ze ook leidster is. Verder geeft ze ook dansles en kleuterturnen. Fienne heeft dus een echt hart voor kinderen!

Marlo Vertessen – 23 jaar

Marlo is één van de weinige mannen van ons team. Hij zal altijd positief gezind zijn en zorgt voor een lach op het gezicht van elk kind.

Fenne Leenen – 22 jaar

Met haar cursus hoofdanimator en als kleuterjuf heeft Fenne een groot hart voor (jonge) kinderen. Je zal haar dus vooral bij de Biebels terugvinden. Haar creativiteit en fantasie zorgen voor een geslaagde dag!

Mariet Bertels – 21 jaar

Mariet is een telg van de Bertels-familie. De familie Bertels zijn de oorspronkelijke oprichters van ons speelplein. Ons plein is haar dan ook met de paplepel meegegeven. Mariet heeft buiten een hart voor kinderen, ook een passie voor reizen. Haar buitenlandse ervaring gebruikt ze graag op ons plein.

Gitte Nijs – 20 jaar

Gitte heeft een chille, maar verantwoordelijke houding, waardoor ze bevriend is met elk kind op ons plein. Ze kan alleen niet goed samenwerken met haar zus, Femke Nijs.

Sarah Hendrix – 20 jaar

Sarah is een rustige animator, die alle leeftijden met gemak aankan. Ze is een heel flexibele animator die overal klaarstaat waar het moet. Sarah is de lijm van ons team.

Shinobi Coelmont – 20 jaar

Shinobi weet als student sociaal werk met alle kinderen wel raad! Hij vormt een goed, geëngageerd lid van onze werking.

Janne Ector – 18 jaar

Janne is een erg vlotte animator. Ze neemt je helemaal mee in haar fantasierijke spelletjeswereld. Met haar heb je gegarandeerd veel speelpret.

Maryam Ahmed – 17 jaar

Maryam is een zeer enthousiaste animator binnen onze werking. Ze heeft al-tijd energie over om nog iets extra te doen! Verscheidene uitdagingen vormen geen probleem. Maryam zal je niet zo vaak stil zien zitten, ze brengt altijd nieuwe ideëen voor!

Anouk Wallyn – 17 jaar

Anouk is een heel enthousiaste animator die altijd openstaat voor nieuwe ideëen. Ze is graag bezig; zo zit ze, naast speelpleinwerking, ook op de scouts. Voorts houdt ze van creatief zijn; knutselen met de kinderen is voor haar dus geen uitdaging! Anouk zal de kinderen gegarandeerd een onvergetelijke zomer bezorgen!

Larissa Van Dingenen – 17 jaar

Larissa is studente humane wetenschappen. Ze houdt van kindjes en wil ze een leuke tijd bezorgen, Ook is ze graag bezig en verzint ze graag spelletjes. 

Luna Dubelloy – 17 jaar

Luna is eveneens studente humane wetenschappen. Ze is altijd aan het lachen! Ze is geduldig en kan dus ook heel goed omgaan met kinderen van elke leeftijd!

Thomas Warson – 17 jaar

Thomas is een van de mannen in ons team. Hij zit naast speelpleinwerking ook bij de Chiro, dus hij voelt zich al helemaal thuis bij kinderen! Zelf is hij het kinderlijke gedrag nog niet helemaal verleerd, maar indien nodig kan hij zeker de nodige verantwoordelijkheid nemen.

Ferre Stoops – 17 jaar

Ferre weet ook als lid van de Chiro wel hoe hij kinderen een leuke tijd kan bezorgen en spelletjes verzint. Dit doet hij ook met veel plezier! Een creatieve aanwinst dus! 

Amira Maya Reckenbeil – 17 jaar

Amira is een heel vrolijk meisje dat aan elke situatie een grappige draai kan geven. Ze bekijkt de wereld, zowel mensen als gebeurtenissen, vanuit een positieve benadering. Amira is een echt duracelkonijn, ze heeft veel energie en pompt deze graag in onze activiteiten! Je zal haar nooit slechtgezind of boos zien.

Yara Clenaerts – 17 jaar

Yara is een heel spontaan meisje dat snel het vertrouwen wint van alle kinderen. Ze is een echte kindervriend, met een groot hart voor de kleinsten. Ze maakt graag veel plezier, doet graag zot, maar is ook altijd heel verantwoordelijk.

Hasan Sharif Taha – 16 jaar

Een van onze nieuwste aanwinsten dit jaar. Hij heeft al jaren ervaring op ons plein, want als kind was hij er elke zomer wel bij.

Dora Dooms – 16 jaar

Ook Dora kan je sinds deze zomer terugvinden bij ons. Ze volgde reeds een animatorcursus bij Kazou en heeft dus super veel kennis om zot te gaan doen. Aan optimisme geen gebrek bij haar.

Raihana Fakiri – 16 jaar

Ook Raihana kon je vroeger bij ons al zien spelen. Al toen ze een klein kindje was kwam ze steeds naar Speelplein. Haar enthousiasme zal ze wel kunnen overbrengen naar de kinderen.

Nausheen Ahmad – 16 jaar

Nausheen is ook een nieuwe animator. Ze is een vrolijke, rustige meid, maar ook bij haar aan enthousiasme geen gebrek. Zotte spellen verzinnen en gek doen de hele dag kan ze zeker.