STARTDAG

Zoals elk jaar starten we de zomervakantie van Speelpleinwerking Kameleon weer met een startdag! Op deze dag zullen er springkastelen, een grimeerstand, heel veel spelletjes en natuurlijk niet te vergeten super enthousiaste animatoren voor jou klaarstaan!

Dit jaar gaat deze door op woensdag 6 juli 2022 van 13u30 tot 17u00 op onze vaste locatie BASSISCHOOL HERX. We voorzien voor-opvang vanaf 13u00 en na-opvang tot 17u30. We starten dit jaar uitzonderlijk op een woensdag, omdat we de zomer optimaal willen kunnen voorbereiden.

Hoe je kan inschrijven vind je hieronder.

 SPW

Onze zomervakantie is ook jullie zomervakantie! 

We verwachten dat er geen maatregelen meer genomen zullen moeten worden omwille van corona. Onze werking zal er dus terug normaal uitzien, zonder bubbels, maar gewoon terug in groepen verdeeld.

In deze 5 weken voorzien we activiteiten in één van onze vier groepen.

Biebels: 3 – 5 jaar (2017 – 2019)

Gabbers: 6 – 8 jaar (2014 – 2016)

Tieners: 9 – 11 jaar (2011 – 2013)

Toppers: 12 – 15 jaar (2007 – 2010)

Een speelpleindag start om 13u00 met de inschrijvingen. De activiteiten starten om 13u30 en worden al zingend afgesloten om 17u00. Nadien is er nog na-opvang mogelijk tot 17u30.

Hoe je kan inschrijven en de verdeling van de weken vind je hieronder.

 SPW

LOCATIE

Al onze activiteiten gaan door in BASISSCHOOL HERX (Dr. Vanweddingenlaan 10, 3540 Herk-de-Stad). Alle groepen zullen samen ingeschreven worden op dezelfde locatie, namelijk onder het grote afdak. Ook afhalen kan op deze plek. De weg zal met pijlen aangegeven zijn en meestal zal er een monitor jullie de weg wijzen van op de parking.

 SPW

THEMA’S

De pleindagen zijn per week opgevuld met een thema. Onze programma’s worden dan ook in dat thema gegoten.

Week 1 (6/07-8/07): Wonderwaterwereld

Week 2 (11/07-15/07): Knotsgekke Multi Media

Week 3 (18/07-22/07): Feestdagen met andere culturen
Opgelet: 21/07 = Nationale Feestdag = geen speelplein

Week 4 (25/07-29/07): Vettige Week
Opgelet: Voorzie kledij die vuil mag worden

Week 5 (01/08-05/08): Vier elementen

Slotfeest (05/08): Festival

! We zijn niet geopend op feestdagen (21 juli). Uitzonderlijk sluiten we onze deuren wegens te warm. Dit wordt altijd op tijd meegedeeld via Facebook en Instagram.

 SPW

ONLINE INSCHRIJVEN & DOCUMENTEN

Voorinschrijven is niet nodig. We bieden wel de mogelijkheid om een Kabonnement aan te kopen online. Meer uitleg over het Kabonnement is hieronder terug te vinden.

Om de inschrijving op de eerste dag gemakkelijk te laten verlopen, kan u via deze link reeds de benodigde medische informatie van uw kind(eren) doorgeven. Indien u deze liever op papier invult, kan dit steeds ter plaatse of u kan onderstaand document (Medische fiche 2022) printen en meenemen bij de eerste inschrijving.

Hieronder vind je alvast de overige documenten die je ingevuld moet afgeven op de eerste pleindag!

Download hier de Speelregels van Speelpleinwerking Kameleon 2022! (Speelregels 2022)
Download de medische fiche 2022! (Medische fiche 2022)

 SPW

De prijs voor een speelpleinweek? 

Dit jaar werken we opnieuw met onze Kabonnementen. Een Kabonnement kost 20 euro en geeft recht op 9 speelpleindagen (8 betaalde dagen + 1 gratis dag), vrij over de zomer van 2022 op te nemen. De Kabonnementen zijn ook online te verkrijgen via deze www.vrijetijdherkdestad.be.

Daarnaast blijft ook de mogelijkheid bestaan om uw kind voor individuele dagen in te schrijven. Een dag op speelplein kost 2,50 euro. Dit wordt liefst cash betaald, maar kan ook via mobiele betaling gebeuren (scannen van QR-code). Voor deze prijs is uw kind verzekerd en krijgt het een vieruurtje (drankje + koek / fruit). Bij de eerste inschrijving van uw kind vragen we eenmalig een administratieve kost van 2,50 euro.

Startdag en slotfeest kosten steeds 5 euro. Met een Kabonnement worden er 2 kruisjes gezet. Op deze dagen voorzien we namelijk een uitgebreid aanbod aan springkastelen en activiteiten voor de kinderen.

 SPW

SLOTFEEST

Om een spetterende zomer af te sluiten organiseren we traditiegewijs een slotfeest!

Opnieuw kan je je hier laten verwennen met springkastelen, spelletjes, schminken en andere verrassingen!

Het slotfeest dit jaar gaat door op augustus. Meer informatie hierover vind je op onze Facebook- en Instagrampagina.

 SPW

Waarom maar zes weken speelplein?

We kiezen er bewust voor om 6 weken open te zijn en geen volledige zomervakantie (8 weken).

We zijn allemaal vrijwilligers, allemaal jonge mensen. Na 6 weken spelen hebben ook wij een beetje nood aan rust. Veel van onze animatoren zitten nog met een vakantiejob, herexamens, festivals…

Uitzonderlijk doen we dit jaar slechts 5 weken speelplein. Onze monitoren zijn de zesde week allemaal zeer druk bezet, waardoor we geen speelpleinaanbod kunnen doen die week.

Hopelijk hebben jullie er al zin in want wij staan al te popelen om jullie te ontvangen!
Tot dan!