De zomer komt steeds dichter bij en momenteel hebben wij nog geen zicht over hoe deze er precies gaat uitzien, maar dit wil niet zeggen dat we bij de pakken blijven zitten. We zijn al volop bezig met de voorbereidingen, want we willen de kinderen in de zomer een leuke vakantie bezorgen. Maar jammer genoeg gaan we dit niet kunnen doen zoals jullie gewoon zijn. Daarom bieden we dit jaar wekelijks workshops aan in kleine groepjes aangepast aan de verschillende leeftijdsgroepen. Hierdoor kunnen we er beter op toezien dat alles veilig verloopt. Meer concrete info over de soorten workshops krijgen jullie binnenkort. En voor alle up to date info kan u steeds terecht op onze Facebookpagina en website. Om de veiligheid van iedereen te garanderen, volgen we steeds de maatregelen op van de veiligheidsraad. Zij hebben dan ook het eindoordeel over onze werking, daarom kunnen we dus momenteel nog geen definitieve beslissingen nemen.

Categorie├źn: Corona