Onze speelpleinzomer is intussen al even voorbij, maar wat een topweken waren dat weer. Afsluiten deden we met een knal, ons slotfeest was superleuk! We genoten allemaal van de kinderdisco in onze eigen bubbels en de kinderen die per groep de meeste dagen aanwezig waren geweest, kregen een bronzen, zilveren of gouden medaille. Verder konden de biebels genieten van zeepbellen, knutselwerkjes, snoezelen, grimeren… De gabbers konden dan weer genieten van een springkasteel, plaktattoos, grimeren en kleien. De tieners en toppers werden eerst opgesloten in Wonderland, waar ze met behulp van raadsels de escaperoom konden oplossen om daarna ook op het springkasteel te springen. Een geslaagde dag was het dus zeker! Wij zien jullie graag volgende zomer opnieuw! En jullie komen ons zeker wel tegen op allerlei activiteiten doorheen het jaar.

Categorie├źn: Ongecategoriseerd