Deze week trokken we er met onze teletijdmachine op uit om verschillende tijdvakken te ontdekken. Daarnaast was deze week extra speciaal omdat al onze animatoren extra in de aandacht gezet werden op de vijfde editie van Dag van de Animator.

De biebels bezochten deze week iedere dag een ander tijdperk met hun teletijdmachine. In de prehistorie redden ze de dinosaurussen van een vulkaanuitbarsting. In de middeleeuwen leerden ze dan weer leven als échte prinsen en prinsessen. Daarnaast leerden ze ook het stoere piratenleven kennen door op zoek te gaan naar een schat. Ten slotte bezochten ze ook de toekomst. Hier hielpen ze om de aarde te redden van kwaadaardige robots. Ondanks het wisselvallige weer hebben de biebels dus optimaal gebruik kunnen maken van hun eigen teletijdmachine!

Ook de gabbers gingen deze week op tijdreis. Ze begonnen in de prehistorie waar ze moesten overleven van de dinosaurussen. Dinsdag zaten ze vast in Oud-Griekenland, waar ze werden opgeleid tot echte goden. Woensdag hebben ze leren koken in de middeleeuwen, ze hebben heerlijke brownies, fruitspiesjes en warme chocomelk gemaakt. Donderdag moesten ze trainen om te vechten in de wereldoorlogen, ze hebben getraind om supergoede soldaten te worden. Vrijdag zijn ze eindelijk terug in het heden geraakt en moesten ze tonen dat ze zich prachtig konden verkleden en over de catwalk konden wandelen.

Tot slot reisden ook de tieners en toppers deze week doorheen de tijd. Maandag trokken ze naar de wilde oceanen en veranderden ze in piraten, waarbij ze ook zochten naar goud. Dinsdag keerden ze terug naar de Wereldoorlogen, waar ze opgeleid werden tot echte soldaten. Woensdag vlogen ze met het teletijdmachine tot in Tokio om te participeren in de Olympische Spelen. Donderdag bezochten ze niet één, maar meerdere tijdperken met hun teletijdmachine. Ten slotte keerden ze op vrijdag terug naar de tijd van de stoere cowboys en wilde indianen.

De animatoren maakten er ook een speciale week van onderling. Donderdag was het Dag van de Animator. De kern zorgde voor leuke versieringen in het lokaal en traktaties doorheen de dag. Er werd gestart met een ontbijt en afgesloten met een ijsje. Op vrijdag hadden we een speciale moniactiviteit, waarbij we een grimeercursus kregen, gegeven door Creakleur. Zo is iedereen opgeleid om op slotfeest en doorheen de rest van de zomer de leukste creaties te maken. En een leuk bedankje van een van de ouders werd enorm gewaardeerd.

De vijfde week is intussen al begonnen in het thema van beroepen deze keer. Nog 2 volle weken en dan is het alweer tijd voor ons slotfeest op 16 augustus. Wij kijken er hard naar uit!