Week 6 is ook alweer voorbij. Week 5 duurde helaas slechts 2 dagen door quarantaine, waardoor er geen blogpost van verschenen is. Week 6 daarentegen was echter wel weer een topweek. Alle kinderen en monitoren waren blij om weer aanwezig te zijn.

De biebels begonnen de laatste week met een zoektocht naar Pilou de hond doorheen het sprookjesland! Daarna gingen ze Roodkapje redden van de grote, boze wolf. Ook maakten ze hun eigen peperkoekenhuisje van Hans en Grietje en wat smaakte dat lekker! Ze zwommen door de diepste zee met Ariel de zeemeermin op donderdag, want met dat warme weer konden ze wel de verkoeling van de zee gebruiken. Op de laatste dag werden alle biebels omgetoverd tot geitjes en versloegen we de boze wolf! Wat een magisch avontuur was deze week weer voor hun!

De week van de gabbers begon met piraten, waar ze op een zoektocht naar goud, geld in een schatkist en indringers waren. Indringers werden gelukkig wel weer in de cel gestopt, waar ze nooit meer kunnen stelen, en zo was het geld en de schatkist veilig. Prinsessen en prinsen speelden ook een belangrijke rol in sprookjes, die voortkwamen in het toneelstuk waarin ze meespeelden. Ook heksen konden deze week uiteraard niet ontbreken, zij hadden iedereen omgetoverd in standbeelden. Dankzij de toverspreuken kon iedereen bevrijd worden van de magie. Ook de gabbers genoten van het prachtige weer en speelden waterspelletjes om af te koelen. Op de laatste dag bakten ze brownies voor de oma van Roodkapje. Voor dat de boze wolf de brownies kon stelen, brachten de gabbers het veilig naar oma.

De tieners en toppers hadden slechts een korte week. Pas vanaf donderdag ging hun bubbel weer open, maar zo konden ook zij genieten van het prachtige weer. Op donderdag speelden ze een sprookjesstratego waarbij ze de vlag van de anderen konden veroveren. Ook waterspelletjes konden deze dag niet ontbreken. Op vrijdag gingen ze samen met Hans en Grietje op zoek naar de verloren puzzelstukken en speelden ze spelletjes om hen te helpen de weg terug te vinden.
Omdat ze zo druk aan het spelen waren, zijn de monitoren vergeten om foto’s te trekken helaas. Dat betekent wel dat het twee superleuke dagen geweest zijn.

Het was dus weer een superweek, helaas de laatste van deze zomer. Maandag sluiten we nog af met een fantastisch slotfeest, waar er een springkasteel, een kinderdisco en veel meer aanwezig zullen zijn. Hopelijk zien we jullie daar, zodat we afsluiten met een spektakel!

Categorie├źn: Ongecategoriseerd