In week 2 werd er serieus gereisd doorheen de tijd. Een overzicht:

Biebels: Deze week reisden de biebels rond de wereld, door de ruimte, naar het verleden en de toekomst. We maakten kennis met de indianen, cowboys, dino’s en de planeten van ons zonnestelsel. We speelden en knutselden erop los! Tijdens het begin van de week was de nieuwe locatie nog even zoeken voor de biebels en moni’s, maar tegen het einde van de week kwam het helemaal goed. De toiletten zijn getest en goedgekeurd. De handjes werden gretig ontsmet. De hele groep is klaar om samen met SpaceX de ruimte te verkennen.

Gabbers: De gabbers hebben deze week een heuse tijd- en wereldreis gemaakt. Ze starten de week in de middeleeuwen, waarbij ze omgevormd werden tot echte ridders die hun eigen schild konden maken. Daarna gingen ze op ontdekking in verschillende landen over de hele wereld, waarbij ze spellen uit die landen konden spelen, maar tegelijkertijd ook strategisch moesten nadenken over welke landen ze wel zouden bezoeken en welke niet. Ook zijn ze met z’n allen planeten gaan ontdekken als echte astronauten. Met hun raket konden ze overal raken. De laatste twee dagen had onze teletijdmachine problemen. Op donderdag kwamen sommige kinderen in het verleden terecht, waar ze dino’s konden bestuderen. Anderen werden naar de toekomst gestuurd en konden daar de robots en aliens ontdekken. Om te overleven bouwden ze een kamp, zodat ze konden schuilen voor de kwade wezens uit hun tijd. Ze vochten uit welke tijd het beste was, maar besloten dat ze toch liever in het heden bleven. Op vrijdag was de teletijdmachine echt kapot en werd er een heuse zoektocht gedaan om de verloren voorwerpen terug te vinden.