De laatste week speelpleinwerking van 2020 zit erop! benieuwd wat we gedaan hebben? Je ontdekt het hieronder.

Biebels: De speelpleinzomer sloten de kleinsten af met veel verschillende activiteiten. Zo waren ze onder andere echte ontdekkingsreizigers die op zoek waren naar verborgen voorwerpen. Als creatieve talenten knutselden ze met zoutdeeg en maakten ze de gekste figuren. Als echte piraten deden ze een schattenzoektocht en maakten ze een hoed en ooglapje. Ze brouwden samen hun eigen heksendrankje en werden lekker nat met verschillende waterspelletjes om het warme weer te trotseren. Verder werden er poppenkastverhaaltjes verteld om de zon een beetje te ontvluchten. Om de week af te sluiten mochten ze allemaal tegen een piñata slaan waar ze allemaal veel snoep uit kregen.

Gabbers: Na een lange week vol geknutsel, waterpret en spelletjes is het ook gedaan voor de gabbers. Maandag hebben ze het opgenomen tegen verschillende mythische wezens artefacten te verzamelen om zo de oppergoden van Griekenland en Egypte te verslaan. Dinsdag en woensdag hebben ze fijn geknutseld en veel waterpret gehad. Donderdag hadden de feeën onze bak ingrediënten gestolen maar deze hebben we terug gevonden en toen hebben we verrukkelijke zandkoekjes gebakken! Vrijdag was er groot feest met een springkasteel en ijs! Touw slingeren, tekenen en racen hoorde hier ook bij en als afsluiter hebben we een piñata vol snoep kapot geslagen.

Bedankt voor het vertrouwen tijdens deze vreemde periode. We zien jullie heel graag volgend jaar terug! ?