Maandag is het zover. De start van onze zomerwerking. Hieronder een overzicht van de ingangen van de bubbels en enkele praktische afspraken.

Ingang biebels:

Ingang gabbers:

Ingang tieners:

Aan onze nieuwe locatie is voldoende parking. Verder vindt u pijlen zodat u weet naar waar u moet wandelen.

De parking
Richtingaanwijzer biebels/tieners

Vergeet ook zeker niet je medische fiche en speelregels ingevuld mee te nemen op te de eerste pleindag van je kind(eren). De medische fiche kan je zowel digitaal als op papier invullen. Meer info hierover vind je onder praktische informatie.

In deze bizarre periode vragen wij ook uw hulp. Dit om de veiligheid van iedereen te garanderen, zodat we er samen een leuke speelplein zomer van kunnen maken.

• Vertoont uw kind ziektesymptomen? Laat uw kind dan thuis en breng ons op de hoogte. Ook wanneer je kind ziek is geweest tot 5 dagen voor de activiteit, laat je dit nog thuis om eventuele verspreiding te vermijden.

• Indien uw kin(eren) positief testen voor Covid-19 vragen wij u onmiddellijk contact op te nemen met ons. Zo kunnen wij meteen reageren en een verdere verspreiding tegen gaan.

• Hou afstand bij het inschrijven en ophalen van uw kind. Hierbij houdt u ook rekening met de verschillende ingangen per bubbel en de wachtzones. Deze zijn aangeduid en een monitor zal u ook steeds de weg wijzen. Draag bij voorkeur ook een mondmasker.

• Wees steeds bereikbaar. Zo kunnen wij u meteen verwittigen moest uw kind(eren) ziek worden. Geef daarom bij het inschrijven meerdere contactpersonen op.

• Geef uw kind(eren) een hervulbare drinkbus mee. Wij voorzien zelf een vieruurtje (drankje + koek/fruit), maar zo kunnen ze tijdens de activiteit steeds voldoende drinken.